Boligstyling Råd: Tips og ideer til å pynte hjemmet ditt som et proff

Det er helt geit;  du trenger ikke å være en interiørdesigner for å innrede et vakkert hjem. Selv om Fru M tilbyr boligstylingstjenester til alle som ønsker å kvitte seg med stresset og nervevraket som omgir et slikt prosjekt, kan våre eksperter også hjelpe deg med noen gode tips og ideer som kan hjelpe deg hvis du bestemmer deg for å innrede det selv.

The room heaping with card cardboard boxes . 3d render concept

The room heaping with card cardboard boxes . 3d render concept

La oss starte med begynnelsen.  De første styling rådene refererer til å velge de riktige fargene.
•     Det beste du kan gjøre, er å bestemme deg for to eller tre farger.  Lignende farger som tilhører samme fargefamilie, fungerer godt sammen og gir en fin stemning i huset.  Bestem deg for en eller to grunnleggende farger og ta den derfra.  Bruk denne paletten av farger til hvert rom, og du vi få forskjellige resultater, men samtidig følge en rød trå i hele huset.
•     Hvis huset ditt har lavt tak, kan du få rommet til å se høyere ut ved å unngå tunge møbler. Bruk lave møbler i stedet.  Tenk deg et lite sofabord, hvor du kan ha en grønnplanet ellet en blomstervase, på og noen magasiner.  Deretter omgir det lave bordet med en enkel sofa og ett par lave lenestoler. Vurder kommoder framfor høye skap  Disse valgene vil gjøre rommet til å se veldig stilig og koselige ut og skape inntrykk av mer plass og høyere tak.
•     Hvis rommet ikke er veldig romslig, kan du skape inntrykk av mer plass med hjelp av store speil.  En garderobe med speil dører eller et stort speil over en peis, kan være fine løsninger.  En annen viktig ting å vurdere når du bruker store speil er bildet de vil reflektere.  Du vil at bildet skal være noe fint, som et grønt hjørne av huset eller et stort vindu med en fin utsikt, en fin bakgrunn, osv.
•    Fine og godt tilpasset møbler gir personlighet til rommet. Disse brikkene skaper den gode følelsen boligkjøperen lettere etter og kan øke boligens verdi. Ikke overfyll huset med mange tunge møbler, men prøv heller å finne et lett bevegelsesmønster.  Vi kan hjelpe deg med å skape den riktige atmosfæren i boligen din, slik at potensielle kjøpere virkelig liker det de ser, og ønsker å bo der.
•    Du kan også legge til mer farge til nøytrale toner og gjøre plassen mer livlig. Folk elsker litt farge, hvis det er i riktig tone og godt plassert. Farger kan lyse opp et rom og fremkalle en god og glad følelse. Denne følelsen er svært viktig, spesielt i et nytt hjem.
Avhengig av hvordan du ser på det, kan boligstyling og interiørdesign være mer eller mindre morsomt.  Men det er tidkrevende likevel. Ikke glem at vi kan hjelpe deg, ikke bare med boligstylings råd, men også med praktiske interiørdesigntjenester som våre profesjonelle stylister har god erfaring med.
Det er mange ting å si om interiørdesign og boligstyling, og de få tipsene vi ga deg her, kan knapt skrape overflaten av denne kundsten.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *